Menu Menu
Slovenská verzia Deutsch version








BRAVO

z 20.02.1986



Falco úplne súkromne


Rodina: Falco vyrástol ako jedináčik. Keď mu bolo 11 rokov jeho rodičia sa rozišli. Otec utiekol so svojou tehotnou sekretárkou. Falco zostal u matky. Od roku 1979 sa rodičia rozviedli oficiálne. Falcova matka, je od svojho syna mesačne podporovaná asi 1000 DM, žije v sociálnom byte v 22. obvode. Hoci jej Falco chcel darovať byt v meste až doteraz to ona odmieta. Falcovmu otcovi patrí firma na stroje pre spracovanie plechu v 10. viedenskom obvode. Falco má vďaka druhému manželstvu svojho otca 20 ročnú nevlastnú sestru, Hansi jej daroval svoj starý VW chrobák.

Priateľka: Falcova priateľka a matka jeho prvého dieťaťa sa volá Isabella Vitkovic, blond vlasy a pochádza z Grazu. Falco sa s ňou spoznal 29. júna 1985 na Opus- Open- Air na futbalovom štadióne v Grazi. Narodenie Falcovo a Isabellinho dieťaťa sa očakáva v marci 1986.

Byt alebo dom: Falco ešte býva vo viedenskej Schottenfeldgasse v prekrásnom a draho zariadenom starom byte (len nájom 600DM). Avšak kvôli rodinnému prírastku si nechá Falco a Isabella už popredu modernú vilu postaviť.. Avšak nie príliš vzdialenú od Viedne, v Neustift am Walde.

Svadba: Nad svadbou Falco a jeho Isabella nerozmýšľajú. Napriek dieťaťu chcú spolu žiť radšej ďalej bez sobášneho listu. Neskoršie uzavretie manželstva hlavne keď to poslúži k dobru dieťaťa sám Falco nevylučuje, ale pod morálnym nátlakom by si on svoju priateľku v žiadnom prípade nevzal.

Strach: Strach má Falco iba pred chorobou a pred lietaním. Pretože je on ale na lietadlá odkázaný má on hneď pripravený typický Falco-recept: ihneď na letisku v obchode v bezcolnom pásme kúpiť fľašu, v lietadle sa napije, potom zaspí a po pristatí sa opäť prebudí!

Autá: Že má Falco tik pre rýchlosť je zrejmé pre jeho vášeň k rýchlostnému člnu. Jeho prvé osobné auto bol VW chrobák. V časoch *Kommissara* prišlo najprv Audi a potom Mercedes do Falcovho vozového parku. Audi vrátil naspäť a Mercedes vo februári 1985 zas predal. Od tej doby Falco jazdí taxíkom. Avšak na Falca čaká čoskoro opäť nákup auta. On sa totiž vsadil keď bude *Amadeus* v Nemecku v hitparáde č. 1, že si kúpi Rolls Royce!




Späť na Média a tlač



Moja zbierka Návštevná kniha Emotional (2002)